Formulering & användning

Lamisil® Dermgels kylande formulering lindrar samtidigt som den bekämpar infektionen. Här hittar du information om hur gelen fungerar - och hur du använder den för att bli av med fotsvampen.

Så här fungerar den - Lamisil® gel
Så här fungerar den

Du behöver ett läkemedel mot svamp som Lamisil® Dermgel för att behandla din fotsvamp. Dess aktiva beståndsdel - terbinafin - hindrar svampen som orsakar infektionen från att växa och dödar den. Lamisil® Dermgel lindrar hudirritation på grund av fotsvamp på två sätt: den vårdar som en kräm och kyler som en gel. Och dess unika formulering absorberas snabbt in i huden utan att klibba. Med Lamisil® Dermgel kan du slappna av - och strax känna dig som dig själv igen.

Så här använder du den

Börja med att förbereda fötterna för behandling med Lamisil® Dermgel genom att tvätta dem med varmt vatten och mild tvål. Följ upp genom att torka dem noga. Lägg ett tunt lager gel på och omkring angripen hud och gnid in lätt. Tvätta händerna efter behandlingen så att inte krämen av misstag kommer i ögonen. Följ ovanstående steg för att behandla din fotsvamp – en gång om dagen i en vecka.

Kom ihåg att tvätta händerna noga efter att du har använt gelen - på så sätt undviker du att svampinfektionen sprider sig till andra delar av kroppen.

Följ bara ovanstående steg för att behandla din fotsvamp - en gång om dagen i en vecka.